понеділок, 01 квітня 2013 15:41

Вінницькі католики не знали про вихідний

Вінницькі католики не знали про вихідний
Папа Франциск Фото: ria.ru

28 березня виконком Вінницької міської ради прийняв рішення зробити 1 квітня вихідним для працівників, які святкують католицьку Пасху. Прийняти таке ж рішення голова міської ради порекомендував усім керівникам установ, організацій, підприємств. У прес-службі міської ради повідомили, що питання про вихідний працівники узгоджували із керівниками департаментів. Але більшість католиків про нього не знали.

"Я працюю в продуктовому магазині позмінно, - каже 48-річна Людмила Шевчук. - Міняюся з напарницею через два дні, про вихідний навіть не чула, власник магазину про то не говорив".

"А я чула з телебачення, але аж в п'ятницю ввечері, тому в понеділок вийшла на роботу , - розповідає Вікторія Зеленець, 35 років. - Якби подзвонила до керівника фірми, в якій працюю, то б напевно відпустив, але за власний рахунок. Моя родина святкує і католицьку, і православну Пасху, тому скористаюся офіційним державним вихідним 6 травня".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Вінниці 1 квітня зробили вихідним через святкування католиками Великодня

"Нам повідомили, що можна взяти вихідний, але теж за власний рахунок, - каже працівниця тролейбусного депо Людмила Мазур. - Проте я відмовилася, бо якраз звітний період на роботі. Не можу дозволити собі відпочивати, коли є незавершені справи".

Зараз ви читаєте новину «Вінницькі католики не знали про вихідний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі