понеділок, 24 липня 2017 13:06

Військові кораблі НАТО відкриють для екскурсій
4

Кораблі НАТО прийшли до Одеси
Фото: Івана Савченка
Кораблі НАТО прийшли до Одеси
Кораблі НАТО прийшли до Одеси
Кораблі НАТО прийшли до Одеси

До порту Одеси прибули кораблі Постійної військово-морської групи НАТО.

Про це повідомляє прес-центр Військово-морських сил ЗСУ на своїй сторінці у Facebook.

У відомстві розповіли, що до цієї групи кораблів входять есмінець Королівських ВМС Великої Британії Duncan та фрегат ВМС Туреччини Yildirim. Зазначають, що ці кораблі перебуватимуть в одеському порту до 27 липня, а на їхніх відвідувачів очікує культурна програма.

"Програма перебування кораблів передбачає протокольні зустрічі командування походу з командувачем ВМС ЗС України та в органах влади, відвідування кораблів жителями та гостями міста (25 липня, з 14:00 до 17:00), дружні зустрічі з українськими військовими моряками", - наголосили у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни шпигували за військовими кораблями НАТО

У мережу виклали фото з морських навчань з висадження десанту "Сі Бриз-2017". Війська за допомогою флоту та вертольотів висадились на Зміїний острів у Чорному морі. В Одеській та Миколаївській областях тривають міжнародні військові навчання "Сі Бриз". У них беруть участь 3,5 тис. українських бійців і військових НАТО.

Зараз ви читаєте новину «Військові кораблі НАТО відкриють для екскурсій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі