вівторок, 04 липня 2006 17:20

Від форми чоловічого пеніса залежить продовження роду

Форма чоловічого статевого органу відповідає за продовження роду, тому у процесі еволюції людський пеніс зазнавав значних змін. Професор Гордон Геллап з університету Нью-Йорка оприлюднив докази того, що протягом століть форма чоловічого члена змінилася. Йому вдалося знайти стародавні джерела, з яких стало зрозуміло, що форма чоловічого пеніса змінювалася протягом століть. Тому те, що ми маємо сьогодні - унікальна особливість людини як виду, а дослідження допомогло встановити причини подібних змін. Сучасна форма члена дозволяє чоловікові видавлювати з жіночої піхви сперму, що залишилася від попереднього партнера.

Для перевірки теорії Геллап провів експерименти з фалоімітаторами різної форми та штучної піхви, в яку поміщався водний розчин крохмалю, по консистенції схожий з людською спермою.

З"ясувалося, що штучному пенісу, який в точності повторює анатомію оригіналу, вистачало однієї фрикції, щоб видавити до 90% штучної сперми, яка містилася у піхві. А ось фалоімітатори без властивого чоловічому членові потовщення на кінці, витісняли всього 35% рідини. Крім форми члена, великий вплив має і глибина проникнення: введення фалоімітатора на 3/4 глибини видавлює менше 40% "сперми".

Також вчений з"ясував, що інтенсивність сексу набагато зростає в тому випадку, якщо партнер підозрює партнерку в зраді або якщо коханці довго не бачилися. Геллап стверджує, що подібна поведінка свідчить про підсвідоме прагнення чоловіка позбавитися від щонайменших, навіть чисто гіпотетичних, слідів сперми конкуруючого самця, пише MIGnews.

Зараз ви читаєте новину «Від форми чоловічого пеніса залежить продовження роду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі