четвер, 02 серпня 2018 18:16

Вибухнув мікроавтобус із депутатом

  У Кам'янську вибухнув мікроавтобус із депутатом Віталієм Чернявським. Фото: 5692.com.ua
У Кам'янську вибухнув мікроавтобус із депутатом Віталієм Чернявським. Фото: 5692.com.ua

У місті Кам'янське, колишній Дніпродзержинськ, вибухнув мікроавтобус із депутатом міської ради від партії "Батьківщина" Віталієм Чернявським.

Зазначається, що автомобіль належить батальйону "Дніпро". Інцидент стався на перетині вулиць Сачка і Москворецької, повідомляє місцевий сайт 5692.

"У салоні автомобіля перебував директор КП "Трамвай", депутат Кам'янського міської ради з партії "Батьківщина" Віталій Чернявський, відомий своєю волонтерською діяльністю в зоні проведення Операції об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відпочинок у вогні: показали відео палаючого пляжу

Чернявський залишився живий, проте сильно постраждав, зараз він у лікарні.

Правоохоронці коментувати ситуацію відмовилися. Офіційна версія поліції буде відома після того, як свій вердикт винесуть вибухотехніки та слідчо-оперативна група.

 

За фактом нападу на лідерів Одеської організації Народного Руху України – Михайла Кузаконя та Григорія Козьму – поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство". Про це повідомили в прес-службі обласного управління Нацполіціі.

Зараз ви читаєте новину «Вибухнув мікроавтобус із депутатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі