четвер, 05 лютого 2009 12:47

Ветеран іракської війни вирвав собі 13 зубів пласкогубцями (ФОТО)

Житель британського міста Беверлі вирвав собі пассатижи 13 зубів, тому що не міг оплатити послуги стоматолога. Про це 5 лютого пише газета The Daily Mail.

42-річний ветеран іракської війни, військовий медик Ян Бойтон в останній раз був на прийомі у стоматолога під час служби в армії у 2003 році. Після цього він довгий час намагався потрапити на прийом до громадського стоматолога, однак жоден з лікарів не мав можливості вилікувати його безкоштовно. Основні послуги державних лікарів у Британії оплачуються за рахунок бюджету, однак, як правило, це не поширюється на стоматологію. Послуги приватної медицини Бойтон не може собі дозволити - він є безробітним і самотнім.

У 2006 році Бойтон почав відчувати такий зубний біль, що вирішив самостійно вирвати зуб пласкогубцями. Операція пройшла відносно успішно, тому в протягом наступних двох років ветеран вдався до цього методу лікування ще 12 разів.

Однак нещодавно Бойтон все-таки зміг знайти стоматолога, який бере бюджетних пацієнтів. За словами колишнього військовослужбовця, він дуже радий, тому що вставляти зуби самостійно він поки не навчився.
Зараз ви читаєте новину «Ветеран іракської війни вирвав собі 13 зубів пласкогубцями (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі