понеділок, 04 жовтня 2010 17:20

Верховна Рада накупила конторського обладнання майже на 1 мільойн гривень

Верховна Рада накупила конторського обладнання майже на 1 мільойн гривень

Управління справами Верховної Ради витратило майже мільйон на копіювально-розмножувальне та інше конторське обладнання.

Про це повідомляє портал державних закупівель.

Торги з обмеженою участю виграло ТОВ "Компанія Глорія ЛТД".

У нього Рада закупить обладнання копіювально-розмножувальне та інше конторське обладнання (вузли та приладдя для фотокопіювальних апаратів - 991 од.) на суму 821 927.94 грн.

Раніше Управління справами Верховної Ради України закупило 75 тонн паперу на мільйон гривень.

Як повідомлялося, раніше Кабінет міністрів заборонив міністерствам і відомствам закуповувати автотранспорт і оргтехніку за кошти державного бюджету до 2012 року.

Нагадаємо, нещодавно спалахнуло кілька скандалів, пов'язаних з нецільовим використанням бюджетних коштів. Так, у ЗМІ просочилася інформація, що Державне підприємство "Інформаційний центр" (яке перебуває в управлінні Мін'юсту) придбало "Мерседес" вартістю більше мільйона гривень.

Щоправда, після оприлюднення цих даних міністр юстиції Олександр Лавринович запевнив, що договір куплі-продажу скандального авто розірвано, і "Мерседес" "навіть не виїжджав за межі салону".

Тим часом управління ДАІ у Київській області купило автомобіль Cadillac Escalade за приблизно 1 млн грн, а очолювана Валерієм Хорошковським СБУ підписала договір на закупівлю реанімобіля на базі Mercedes Benz Sprinter 313 CDI вартістю 1,2 млн грн.

За матеріалами Української правди

Зараз ви читаєте новину «Верховна Рада накупила конторського обладнання майже на 1 мільойн гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі