середа, 01 серпня 2007 10:15

Венесуела запропонувала Білорусі 500 мільйонів доларів

Венесуела запропонувала Білорусі кредит на 500 мільйонів доларів під 3 відсотки річних на 15 років. Спільні білорусько-венесуельські підприємства отримуватимуть з нього гроші, і тому Семашко зажадав чітко виконувати спільні проекти.

За словами Семашко, у Білорусі є запаси готової продукції вартістю у 3,4 трильйона білоруських рублів (приблизно 40 мільярдів російських рублів), що становить близько 8 відсотків від проведеної за перше півріччя 2007 року промислової продукції. Очікується, що цей запас буде проданий. Білоруським підприємствам належить на отримані гроші навчитися працювати не тільки у Венесуелі, а й в Ірані, Китаї і ОАЕ.

30 липня стало відомо, що Білорусь не змогла домовитися про надання їй Росією стабілізаційного кредиту у півтора мільярди доларів. Цей кредит належало використовувати для оплати боргу перед "Газпромом" за поставлений газ, повідомляє агентство БІЛТА.

Зараз ви читаєте новину «Венесуела запропонувала Білорусі 500 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі