неділя, 27 липня 2014 12:04

Великобританія готує проти Путіна багатомільонний позов - The Sunday Telegraph

Великобританія готує проти Путіна багатомільонний позов - The Sunday Telegraph
Володимир Путін. Фото: www.ntv.ru

Юристи Великобританії готують багатомільйонний позов відносно президента Російської Федерації Володимира Путіна і його оточення у справі про збитий малайзійському Boeing 777 рейсу МН 17 в українському повітряному просторі.

Про це пише Ліга з посиланням на британське видання The Sunday Telegraph.

Видання зазначає, що юристи юридичної фірми McCue & Partners вже побували в Києві для обговорення питань, що стосуються доказової бази.

Також буде запропоновано приєднатися до позову сім'ям загиблих у катастрофі авіалайнера. Справа має "підкреслити роль", яку може грати Росія в розпалюванні конфлікту в східній Україні.

Джерело видання вказує на те, що в цивільній справі доказова база може бути меншою, ніж у кримінальній, тому вищих чиновників з Кремля можна притягнути до відповідальності, навіть якщо офіційне розслідування ще не дасть відповідей.

Видання зазначає, що справа, яку, швидше за все, буде слухатися в американських судах, допоможе також розкрити активи Путіна і його оточення.

Нагадаємо, раніше США поклали відповідальність за крах малазійського Boeing 777 рейсу МН 17 на Росію. У США впевнені, що Росія передала бойовикам на південному сході України важке озброєння, в тому числі засоби ППО.

17 липня російські диверсанти збили пасажирський літак Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines. На борту літака знаходилися 298 осіб: 15 членів екіпажу і 283 пасажири з різних країн світу.

Зараз ви читаєте новину «Великобританія готує проти Путіна багатомільонний позов - The Sunday Telegraph». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі