вівторок, 29 серпня 2017 14:43

Вдова вбитого екс-депутата Держдуми запросила Малахова до Києва

Автор: Bimru.ru
  Андрій Малахов взяв відверте інтерв'ю у вдови Дениса Вороненкова
Андрій Малахов взяв відверте інтерв'ю у вдови Дениса Вороненкова
Російський телеведучий Андрій Малахов прилетів до Києва на інтерв'ю з вдовою вбитого екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова. Як він зазначив, зустріч запропонувала сама Марія Максакова.
Прямих рейсів з Москви до Києва немає. Малахову довелося робити пересадку у Ризі. У столиці України оперна співачка й актриса Максакова зустрічала його із салом та горілкою.

"Марія подзвонила мені і сказала: "А ти можеш приїхати до мене в Київ? Я хочу розповісти тобі все про кохання. Півтори години на літаку в Ригу, і ось я у неї в гостях", - сказав Малахов. У програмі показали, як вдова зустрічала ведучого у своїй квартирі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдова Вороненкова викладатиме в українському ВНЗ

В інтерв'ю жінка розповіла про те, як зустріла Дениса Вороненкова. Вона згадала події трагічного дня, а також розповіла про дітей і відносини з рідними після того, як залишилася жити в Україні.

"Усе почалось у Державній Думі. Бачились, вітались. Але це мало формальний характер. Потім Денис розповідав, що я йому дуже подобалась. Однак він тримав себе у руках", - розповіла Максакова.

Денис Вороненков був застрелений у Києві 23 березня 2017 року. Екс-депутат Держдуми отримав одну кулю в шию, дві - в обличчя, одну - в живіт. У результаті поранень помер на місці.

Зараз ви читаєте новину «Вдова вбитого екс-депутата Держдуми запросила Малахова до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі