пʼятниця, 18 липня 2008 17:52

Вчитель-збоченець кинувся зі скелі

Протягом останніх декількох місяців в Херсонській області розігрувалася справжня кримінальна драма. Вчитель однієї із загальноосвітніх шкіл міста Берислав був звинувачений в сексуальних домаганнях до своїх же учнів. Слідство встановило, що прямо в кабінеті школи була облаштована порностудія. "Сюжети", в яких знімалися учні, продавалися через інтернет, пише "Остров".

Суд визнав винним вчителя, і засудив його за нелегальний бізнес і розтління дітей до 3,5 років позбавлення волі. До виголошення вироку педагог не був взятий під варту, тому завчасно зник з рідного міста, і був оголошений в розшук. Через деякий час засуджений з"явився в Криму, в місті Ялта, де і здійснив акт суїциду, кинувшись зі скелі в море.

Зі слів прокурора Херсонської області Василя Чернігова, "розтління неповнолітніх, винним в якому педагога визнав суд, підтверджується численними доказами, свідченнями свідків, і входить в пряму суперечність з нормами людської моралі".

Адвокат вчителя Євген Протасов, мабуть, має в цій справі свою думку, тому що подав апеляцію на вирок суду і готовий підтримувати її і після смерті підзахисного.

Зараз ви читаєте новину «Вчитель-збоченець кинувся зі скелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі