середа, 14 березня 2007 14:29

Вчитель жертвує роботою заради "Чоловічого стриптизу"

Університетський викладач музики в Інглвуді, США, готовий втратити роботу заради можливості продовжувати оголюватися в мюзиклі "Чоловічий стриптиз" ("The Full Monty") в Маленькому Венеціанському Театрі.

Джейсон Бреннер третій рік викладає музику в Університеті Лемон Бей в Інглвуді. Він говорить, що дирекція закладу минулого тижня надіслала йому листа з вимогою припинити з"являтися голим у виставі, якщо він бажає зберегти своє місце. Керівництво школи вважає, що вчителі повинні являти собою зразки високих моральних стандартів, оскільки вони працюють з дітьми.

Але Бреннер продовжував виступати й після того, як отримав листа, тому університет усунув його від занять до його офіційного звільнення. Вчитель бажає працювати як режисер мюзиклів, вокальний тренер і артист.

Мюзикл заснований на однойменному британському фільмі. За сюжетом, кілька безробітних сталеварів танцюють стриптиз щоночі, аби прогодувати свої сім"ї. Глядачі ж твердять, що в шоу немає відвертого стриптизу, повідомляє AP.

Зараз ви читаєте новину «Вчитель жертвує роботою заради "Чоловічого стриптизу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі