середа, 23 квітня 2008 09:53

Вчитель розбив учневі голову за запізнення на урок

Майстер виробничої практики у містечку Сміла на Черкащині під час уроку розбив учневі голову. Постраждалого відвезли до лікарні й наклали три шви. Агресивну реакцію в педагога викликала поведінка вихованця, який спізнився на урок.

Хлопець прийшов на навчання до центру підготовки й перепідготовки робітничих кадрів у березні. Тепер претендує на роль лідера в групі, але вчитися не хоче, кажуть учителі. У центрі опановують професію вісімсот учнів. Понад сотня з них – сироти, діти з інтернатів або під опікою. І більшість вихованців – на обліку в міліції. Тож педагоги, так само як і одногрупники постраждалого, вважають: майстра, який працює тут понад 20 років, просто довели.

Проте наступного ж дня на екстреному засіданні педагогічної ради колектив засудив вчинок колеги. Майстра, якому залишалося два місяці до пенсії, звільнили за "дії, несумісні з навчанням і вихованням учнів". Психологи кажуть, в інциденті винні обидва, і пояснюють це конфліктом поколінь, повідомляє ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Вчитель розбив учневі голову за запізнення на урок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі