понеділок, 17 грудня 2007 17:00

Ванессі Параді присвоїли ступінь лицаря

Ванессі Параді присвоїли ступінь лицаря

Відому французьку співачку і актрису Ванессу Параді нагородили орденом "За заслуги в мистецтві та літературі". Їй присвоїли початкову з трьох ступенів ордена - ступінь лицаря.

Як повідомляє ИТАР-ТАСС, нагороду Параді вручила Міністр культури Франції Кристина Альбанель. Вона назвала співачку "улюбленкою французького кінематографа та світу французького шансона", "людиною світу культури, яка вічно зберігає молодість та свіжість".

На церемонії нагородження Параді супроводжував її чоловік, американський актор Джоні Депп. У залі також були присутні їх двоє дітей.

Параді, якій 22 грудня виповнюється 35 років, зіграла в дев"яти фільмах, далеко не всі з яких мали касовий успіх. Її шлях в світі музики виявився набагато вдалішим - вона випустила сім альбомів, що користуються великою популярністю. Останній з них, "Дівініділь", вийшов місяць тому. На його обкладинці красується портрет Ванесси, намальований Деппом.

Орден "За заслуги в мистецтві та літературі" вручається у Франції за величезний внесок в справу пропаганди і створення витворів французького мистецтва, що отримали високу оцінку. Нагороджуються орденом особи не молодше 30 років, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «Ванессі Параді присвоїли ступінь лицаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі