субота, 20 березня 2021 03:45

Вакцинація від Covid-19 набирає обертів. Вже більше 100 тис. провакцинованих

Вакцинація від Covid-19 набирає обертів. Вже більше 100 тис. провакцинованих
В Україні більше 100 тисяч провакцинованих. Фото: Громадське

Загальна кількість щеплень від Covid-19 перевищила позначку в 100 тисяч.

19 березня в Україні зробили 11800 щеплень в рамках кампанії по вакцинації від коронавірусу, міністр охорони здоров'я України Максим Степанов заявив в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

"До речі, у нас за сьогоднішній день 11800 щеплень від коронавірусу. Це я вперше оголошую ці дані", - сказав Степанов.

В результаті Україна з початку кампанії по вакцинації перейшла позначку в 100 тисяч вакцинованих. За словами міністра, в подальшому в Україні буде збільшуватися кількість уколів.

Степанов анонсував прискорення темпів вакцинації від коронавируса в Україні - прискориться за рахунок того, що вона розгортається каскадним шляхом. За його словами, найближчим часом щоденна кількість щеплень значно збільшиться - темпи вакцинації дійсно відстають від того плану, який був доведений місцевої влади, але кількість щеплень щодня збільшується.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша країна світу вакцинувала всіх дорослих від Сovid-19

Станом на ранок 19 березня в Україні всього було щеплено 92 714 осіб. З них першу дозу отримали 92 713, ще одна людина отримала вже дві дози. 18 березня зробили 10 959 щеплень від коронавируса (все перша доза). Це було вперше з початку вакцинації, коли прищепили понад 10 тисяч осіб.

Зараз ви читаєте новину «Вакцинація від Covid-19 набирає обертів. Вже більше 100 тис. провакцинованих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі