середа, 27 серпня 2008 12:52

Вагомим аргументом у сварці чоловіків стали гострі зуби і горюча суміш

У Запорізькій області при з"ясуванні стосунків один чоловік покусав свого опонента, інший - спробував спалити.

Як повідомили в прес-центрі Головного управління МВС в Запорізькій області в середу в Токмаку і Бердянську Запорізької області сталися два шокуючі випадки.

У Токмаку за лікарською допомогою звернувся 38-річний місцевий житель з незвичайними тілесними ушкодженнями. У нього була покусана нога, рвана рана вуха і травма голови. Як з"ясувалося, чоловік постраждав не від дикої тварини - його покусав 18-річний хлопець. Між чоловіками виникла сварка і один з них накинувся на опонента, бажаючи довести правоту за допомогою зубів. Зловмисника затримано, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч 1 ст 122 Кримінального кодексу України (умисне тілесне ушкодження середньої тяжкості).

Інший випадок стався в Бердянську 40-річний раніше засуджений місцевий житель використовував для доказу своєї правоти горючу суміш із запахом бензину. Під час сварки він вилив її на свого опонента і підпалив. Постраждалий 38-річний житель Бердянська був доставлений в міську лікарню з термічними опіками спини. Палій затриманий працівниками міліції. Ведеться розслідування інциденту.

Обидва випадки виникли на тлі вживання спиртних напоїв, повідомляє Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Вагомим аргументом у сварці чоловіків стали гострі зуби і горюча суміш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі