пʼятниця, 08 грудня 2023 18:21

Спецтема: Війна Росії проти України

В ЗСУ пропонують роботу в тилу із зарплатою до 125 тисяч гривень: які вимоги

В ЗСУ пропонують роботу в тилу із зарплатою до 125 тисяч гривень: які вимоги
На українському ринку праці є пропозиції роботи в ЗСУ в тилу, із заробітною платою до 125 тис. гривень. Фото: Міноборони

На українському ринку праці є пропозиції роботи в ЗСУ в тилу, із заробітною платою до 125 тис. гривень.

Так, в "Азові", 12-ій бригаді спеціального призначення НГУ, пропонують вакансію автоелектрика з винагородою від 25 до 125 тис. грн. Пропозиція опублікована на одному з популярних сайтів вакансій.

Фахівців шукають в інженерно-саперну роту, танкову роту, тилове забезпечення та в бригадну артилерійську групу.

Серед вимог: досвід роботи в сфері автоелектрики від 1 року; знання основних принципів роботи електричних систем автомобілів; вміння самостійно діагностувати та виправляти несправності та вміння працювати зі спеціалізованим обладнанням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мобілізація в Україні проходитиме по-новому: явка у військкомат протягом 48 годин і не тільки

До обов'язків електрика входить: діагностика та виправлення несправностей в системах автомобілів; монтаж та заміна електричних компонентів; виконання ремонтних робіт згідно з технічними вимогами та використання спеціалізованого обладнання та програмного забезпечення для діагностики.

В ЗСУ пропонують можливість переведення для діючих військовослужбовців. При цьому зазначається, що можливе виконання обов'язків в зоні проведення бойових дій. У такому випадку нараховуватиметься грошова надбавка в розмірі 3300 грн/день.

Міністерство оборони України отримало перші результати співпраці з приватними компаніями щодо залучення людей до Збройних сил.

Кажуть, інтерес до вакансій суттєво зріс. Про це повідомила пресслужба відомства.

Там зазначили, що з моменту підписання угоди між Міноборони та, зокрема, компанії Lobby X 10 листопада на майданчику розмістили вже понад 320 військових вакансій від різних підрозділів. Кількість людей, які відгукнулися на ці вакансії, сягнула 6,5 тисячі.

Зараз ви читаєте новину «В ЗСУ пропонують роботу в тилу із зарплатою до 125 тисяч гривень: які вимоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі