понеділок, 17 серпня 2020 21:54

В Ужгороді посилили карантинні заходи

В Ужгороді посилили карантинні заходи
Ужгород потрапив у "помаранчеву" зону карантину. Фото: Reuters

В Ужгороді міська влада прийняла рішення щодо посилення карантинних заходів.

Відповідне рішення ухвалили у зв'язку з тим, що місто потрапило в "помаранчеву" зону карантину. Про це повідомляє пресслужба Ужгородської міськради.

Як зазначається, збільшення кількості хворих коронавірусом у місті фіксують вже два тижні поспіль.

"У зв'язку із тим, що Ужгород потрапив у "помаранчеву" зону, відсьогодні у місті припинено планові госпіталізації пацієнтів, відповідний наказ підготовлено управлінням охорони здоров'я міськради. Це не стосується ургентних хворих, тобто тих, хто потребує невідкладної медичної допомоги, надання допомоги вагітним, новонародженим. Усі пацієнти мають проходити тестування на коронавірус", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Послаблення карантину: які області виявились не готовими

Варто зазначити, що керівників комунальних медустанов зобов'язали вивчити потребу розгортання додаткових ліжок на випадок потрапляння в "червону зону", засобів індивідуального захисту, дезінфекційних засобів та переглянути запаси медикаментів.

Згальна кількість хворих на коронавірусну інфекцію в місті становить 1076 осіб. 533 вже одужали, 16 людей померли.

Кількість госпіталізованих з коронавірусом в Україні зросла порівняно з травнем місяцем. З 732 осіб на тиждень цифра виросла до 1991.

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді посилили карантинні заходи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі