понеділок, 21 лютого 2022 12:45

В Україну мчить весняне потепління із "сюрпризом" - де чекати +16°С

В Україну мчить весняне потепління із "сюрпризом" - де чекати +16°С
В Україні 22 лютого очікується тепла погода. У Криму може бути до +16 градусів. Фото: pixabay.com

Погода вівторка, 22 лютого, буде дощовою. Опади принесе в Україну атмосферний фронт.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

"Найближчої ночі й завтра вранці дощі ймовірні на заході й півночі. Можливо, із мокрим снігм. Удень місцями невеликі опади - також ще й у центрі. А надвечір дощ переважно пройде в південній частині та в східних областях", - написала Діденко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Березень подарує довгий вікенд: скільки днів відпочиватимемо

Попри дощ температура повітря в Україні буде по-весняному теплою. Упродовж дня передбачається +5…11°С, на півдні +10…14°С. У Криму можливо до +16°С.

У Києві місцями прогнозують невеликий дощ. Загалом у столиці переважатиме тепла погода, вдень до +9°С

У середу-четвер, 23-24 лютого, очікується невелике похолодання. Проте вихідними, 26-27 лютого, стовпчики термометрів знову піднімуться.

Середня місячна температура в Україні в лютому 2022 року очікується в межах 0...-5°C. На півдні Одещини й у Криму до +1°C. Це близько до кліматичної норми.

Місячна кількість опадів очікується 22-40 мм, у Карпатах, на Закарпатті й у горах Криму 52-75 мм, що в більшості західних і південно-західних областей менше за норму. На решті території країни - у межах норми.

Зараз ви читаєте новину «В Україну мчить весняне потепління із "сюрпризом" - де чекати +16°С». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі