понеділок, 10 серпня 2009 15:44

В Україні збирають підписи за заборону пропаганди гомосексуалізму

В Україні збирають підписи за заборону пропаганди гомосексуалізму

Більше 10 тис. підписів зібрано за встановлення кримінальної відповідальності за пропаганду одностатевих відносин в Україні, повідомляє прес-служба руху "Любов проти гомосексуалізму".

"Така категорична вимога, на думку тих, хто підписався, обумовлена тим, що розповсюдження гомосексуалізму складає загрозу національній безпеці. Пояснення цьому гранично просте: розповсюдження гомосексуалізму призводить до посилення епідемії ВІЛ/СНІД; поглиблює демографічну кризу; руйнує інститут сім"ї, який є природним базисом для будь-якої держави", - пояснили в повідомленні, поширеному в понеділок.

У ЛПГ відзначили, що ті, хто підписався просять, щоб Верховна Рада внесла відповідні зміни до законодавства. В організації додали, що законопроект про встановлення кримінальної відповідальності за пропаганду гомосексуалізму вже підготовлений.

"Небезпечні тенденції в світі спонукають нас до таких рішучих дій. Ми розраховуємо, що суб"єкти законодавчої ініціативи звернуть увагу на категоричну позицію громадян України, і буде ухвалений відповідний закон. Цим самим влада не на словах, а на ділі продемонструє здоровий глузд і відчуття відповідальності перед майбутніми поколіннями", - говориться в повідомленні ЛПГ.

За матеріалом Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «В Україні збирають підписи за заборону пропаганди гомосексуалізму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі