вівторок, 01 січня 2019 21:32

В Україні запрацював закон про іноземні посилки

В Україні запрацював закон про іноземні посилки
Запрацював закон про посилки. Фото: Кореспондент

Податок на додану вартість на ввезення товарів у міжнародних поштових відправленнях на суму понад 100 євро для одного одержувача-фізособи вступив в силу.

Відповідно до законопроекту, ввезення на митну територію України товарів, сумарна фактурна вартість яких перевищує еквівалент 100 євро, для одного одержувача - фізичної особи, в одній депеші від одного відправника у міжнародних поштових відправленнях або у одному вантажі експрес-перевізника від одного відправника у міжнародних експрес- відправленнях, буде обкладатися податком на додану вартість за ставкою, встановленим Податковим кодексом, повідомляють Українські новини.

Для застосування зазначеної норми встановили перехідний період з 1 січня 2019 по 30 червня 2019 року, протягом якого податком на додану вартість будуть обкладатися товари, сумарна фактурна вартість яких перевищуватиме еквівалент 150 євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Митники порадували автомобілістів

7 грудня 2017 року Верховна Рада обмежила безмитне ввезення товарів в Україну до трьох посилок на місяць вартістю 150 євро кожна.

Зараз ви читаєте новину «В Україні запрацював закон про іноземні посилки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі