середа, 15 серпня 2018 14:00

В Україні закриють відомий фармакологічний завод

В Україні закриють відомий фармакологічний завод
Фармакологічний завод "Біофарма" закриють через великі збитки. Фото: cphem.com

Одноосібний акціонер приватного товариства вирішив закрити Київське підприємство "Біофарма", яке займається виробництвом імунологічних та інших лікарських засобів.

Причиною ліквідації підприємства стало незадовільне надходження фінансових потоків від здійснення господарської діяльності. При цьому активів компанії достатньо для розрахунку за зобов'язаннями, повідомляє biopharma.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині горить фармакологічний завод

Згідно з інформацією на сайті національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, чистий дохід компанії від реалізації продукції за 2017 рік становив усього 7 тис. грн. А роком раніше чистий дохід компанії становив більш ніж 109,6 млн грн. Збитки "Біофарма" за 2017 рік сягнули більш ніж 14,4 млн грн.

В селі Лазірки на Полтавщині закриють насіннєвий завод. Належить олігарху Андрію Веревському. "Компанія "Кернел" вирішила закрити цех із протруєння на насіннєвому заводі "Кононівський елеватор". Інвестор не хоче нагнітати ситуацію і готовий закрити підприємство, роботою якого не задоволені селяни.

Зараз ви читаєте новину «В Україні закриють відомий фармакологічний завод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі