пʼятниця, 31 серпня 2007 18:46

В Україні пройде засідання двох робочих груп НАТО

З 3 по 6 вересня в Україні пройде засідання двох робочих груп НАТО.

Як повідомили в п"ятницю в місії України при НАТО, засідання робочої групи з питань євро-атлантичного партнерства відбудеться за участю представників всіх країн НАТО, країн-партнерів, стратегічних командувань альянсу, а також міжнародного військового штабу і міжнародного секретаріату.

В ході засідання робочої групи військового комітету обговорюватимуться питання реалізації робочого плану військового комітету цього року, а також основні аспекти розробки робочого плану військового комітету наступного року.

В ході цього засідання також обговорюватиметься підготовка засідання військового комітету на рівні військових представників в Брюсселі, запланованого на вересень і засідання на рівні начальників генеральних штабів, запланованого на листопад.

Крім того, учасники робочих груп відвідають 72 механізовану бригаду, що дислокується в Білій Церкві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «В Україні пройде засідання двох робочих груп НАТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі