пʼятниця, 11 вересня 2020 19:25

В Україні може з'явитися унікальна кіберспортивна арена за $40 млн

В Україні може з'явитися унікальна кіберспортивна арена за $40 млн
В Україні хочуть побудувати кіберспортивну арену за $40 млн. Фото: bebos

В Києві планують побудувати кіберспортивну арену за $40 млн.

Про це розповів співзасновник української організації Natus Vincere Олександр Кохановський. За його словами, в Україні ще немає такого досвіду і проект унікальний, передає "Інтерфакс".

"У нас в планах побудувати за $40 млн багатофункціональну кіберспортивну арену, яка вміщатиме 10 тис. осіб. Вона буде знаходитися в центрі Києва. Там буде не тільки кіберспорт, але і звичайний спорт, концерти, івенти, виставки, конференції. У нас в країні ще немає такого майданчика. Наша основна ідея в тому, що коли у нас буде готель і арена, це стане унікальним конкурентною перевагою, щоб брати участь в тендерах розробників комп'ютерних ігор на проведення івентів. Ми зможемо отримувати від 8 до 16 топових подій в рік", - сказав Кохановський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні можуть створити Федерацію кіберспорту

Переможцями в аукціоні за готель "Дніпро" стали не російські олігархи, а українські айтішники, які хочуть перетворити його в унікальний кіберспортивний готель.

Зараз ви читаєте новину «В Україні може з'явитися унікальна кіберспортивна арена за $40 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі