четвер, 29 січня 2009 14:56

В Україну прийдуть холоди

Найближчими днями в Україні очікується зниження температури повітря, а також опади у вигляді дощу і мокрого снігу. Місцями на дорогах ожеледь. Середньодобова температура складе від -4 до 1 градуса вночі і -1 - 4 тепла вдень. Місцями нічна температура опуститься до -10/-5 градусів.

У Києві завтра від -6/-1 градуси вночі до -4 - 1 тепла вдень. Без істотних опадів. У суботу очікується мокрий сніг. Вночі -6/-1, вдень -4 - 1 градус. У неділю очікується сніг. Вночі -10/-5, денна температура повітря від -6 до -1 градуси. У Київській області завтра істотних опадів не очікується, місцями туман. Температура - від -6/-1 градуси вночі до -4 - 1 вдень. Вітер північно-східний, 5м/с. На дорогах ожеледь.

На сході в п"ятницю прогнозується -3 - 2 градуси вночі, -1 - 4 вдень. Пройде дощ зі снігом, місцями туман. У суботу вночі синоптики прогнозують -3 - 2 градуси, денна температура -1 - 4 градуси, також дощ зі снігом. У неділю змінна хмарність, без опадів. Вночі -8/-3 градуси, вдень -5 - 0 градусів. Вітер північно-східний, 5м/с. Місцями ожеледь.

На заході завтра вночі очікується -4 - 1 градус, вдень 0-5 градусів, істотних опадів не очікується. У суботу опади у вигляді дощу з мокрим снігом. Температура вночі близько -4 - 1 градуси, вдень 0-5 градусів. У неділю вночі температура повітря становитиме -6/-1 градус, вдень близько -2 - 3 градуси. Очікується мокрий сніг. Вітер північно-східний, 5м/с. Ожеледь.

У південних регіонах 30 січня від -1 до 4 градусів вночі, 2-7 градусів тепла вдень. Синоптики чекають дощ. У суботу вночі - близько -1 - 4 градусів, денна температура 2-7 тепла, пройде мокрий сніг. У неділю також очікується мокрий сніг. Вночі близько -5 - 0 градусів, вдень 1-6 градусів тепла. Вітер північно-східний, 7м/с.

У центральних регіонах найближчої ночі -3 - 2 градуси, вдень -3 - 2, очікується мокрий сніг. У суботу також пройде мокрий сніг. Вночі -3 - 2 градуси, вдень -3 - 2 градуси тепла. У неділю вдень синоптики обіцяють Центральній Україні сніжну погоду. Температура вночі - близько -8/-3 градусів, вдень градусники покажуть -5 - 0 градусів. Вітер північно-східний, 5м/с. Ожеледь, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «В Україну прийдуть холоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі