понеділок, 22 червня 2020 18:25

У соцмережах з'явилося відео моменту вибуху багатоповерхівки в Києві

У соцмережах з'явилося відео моменту вибуху багатоповерхівки в Києві
Зявилося відео моменту вибуху в Києві на Позняках. Фото: dsns.gov.ua

У соцмережах з'явилося відео моменту вибуху в Києві на Позняках.

Як зазначається, у будинку стався вибух газоповітряної суміші. Відповідне відео опублікували в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пояснили, як компенсують збитки від вибуху в багатоповерхівці

Унаслідок вибуху пошкоджено балкони та кімнати з 5-го до 8-го поверху. Троє людей загинули. П'ятеро осіб знаходиться в лікарні.

На місці події працюють 46 рятівників і 9 одиниць техніки. Вони продовжують розбирати завали багатоповерхівки. Наразі роботи тривають на 4-му поверсі, розпилюють плити в зруйнованій квартирі, щоб підняти краном.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Видео момента взрыва в жилом доме в Киеве на Позняках Напомним: На Позняках в Киеве произошел взрыв в многоэтажке, есть погибшие. По информации #ГСЧС, взрыв произошел около 10 утра в девятиэтажном доме по проспекте Григоренко, 41. Предварительная причина - взрыв газовоздушной смеси. "В Дарницком районе по пр. Григоренко, 41 в девятиэтажном жилом доме произошел взрыв предварительно газовоздушной смеси с последующим разрушением межэтажных перекрытий 4, 5, 6, 7 этажей ", - говорится в сообщении ведомства. На месте происшествия работают 46 спасателей и девять единиц техники.

Публикация от dtp.kiev.ua (@dtpkievua)

У результаті вибуху на Позняках у Києві загинула ціла родина.

Зараз ви читаєте новину «У соцмережах з'явилося відео моменту вибуху багатоповерхівки в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі