вівторок, 05 липня 2011 16:38

Пасічник з Рівненщині лікує хвороби спанням у вуликах

Пасічник Григорій Теслюк із села Малятин Гощанського району на Рівненщині влаштував у вуликах ліжка для хворих людей.

Після кількагодинного спання біля бджіл у відвідувачів пасіки поліпшується самопочуття, нормалізується кров'яний тиск, проходять радикуліти, простатити, болі в суглобах і застуди.

"Мій дід займався бджолами, батько був пасічником у колгоспі понад 50 років і тесть мав з десяток вуликів. Працюю біля бджіл з дитинства. Коли вийшов на пенсію, то переїхав жити в село й відродив пасіку", - розповів 66-річний Григорій Теслюк.

Колишній військовий мав багато різноманітних хвороб, але всі їх вилікував завдяки бджолам.

"За роки служби в армії заробив і радикуліт, і остеохондроз. А позбутися болячок, як з'ясував на власній шкурі, можна просто гуляючи на пасіці й правильно вживаючи мед. Найбільше толку виходить коли лягаєш спати у вулик. Я все літо ночую на пасіці. Почуваюся на 15 років молодшим", - хвалиться пасічник.

У нього понад 60 вуликів, у семи з них люди сплять. У "лікувальному" вулику живуть понад 300 тисяч бджіл. Вони створюють біополе та мікровібрацію, які позитивно впливають на здоров'я людей.

"Були випадки,що одужували хворі, які самостійно лягти у вулики не в силах були. Найчастіше до мне приходять ті, хто розчарувався в лікарях", - додав він.

Григорій також готує за власним рецептом медовий еліксир. Називає його своєю совістю. Препарат виготовляє на основі меду, додає прополіс, маточне молочко, пергу, мертвих бджіл. Григорій Теслюк переконаний, що продуктами бджільництва можна вилікувати багато хвороб.

"Був у мене випадок, що завдяки еліксиру на ноги ставали безнадійні хворі. Одна жіночка з Черкаської області мала рак легень. Приборкати недугу їй допоміг мій медовий препарат. Лікарі не могли повірити, що вона ще живе", - розповів пасічник.

У селі поважають Григорія, але до спання у вуликах ставляться обережно.

"Боязко якось залазити в той вулик. Вже як добре допече, яка болячка, то піду на пасіку. Ну а поки, то тільки мед купую. Дуже в нього він вже смачний і пахучий. Підполковник не скнара й завжди дешевше може віддати", - каже односелець пасічника Михайло.

Зараз ви читаєте новину «Пасічник з Рівненщині лікує хвороби спанням у вуликах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі