вівторок, 16 березня 2010 15:42

В Петербурзі через талий сніг затопило квартиру Путіна

В Петербурзі через талий сніг затопило квартиру Путіна

Російські ЗМІ повідомили, що у Санкт-Петербурзі затопило квартиру прем"єр-міністра Володимира Путіна в будинку N17 по 2-й лінії Василівського острову.

За словами сусідів прем"єра, 11 березня в квартиру прийшов чоловік, який за нею приглядає. Він побачив, як від підтікання через величезну кількість снігу на даху, в квартирі піднявся паркет. В результаті дах будинку, а потім і сам двір почали негайно очищати від снігу.

"До будинку зігнали силу-силенну техніки - такої кількості ми ніколи не бачили не те що в наших стінах, а взагалі в районі," - розповіли мешканці.

"Тут були евакуатори, міні-трактори, звичайні трактори, грейдери, самоскиди - всього не менше 20 одиниць техніки. Наверх загнали близько десяти альпіністів. І всю ніч дуже ретельно чистили дах, а потім і двір ", - повідомили сусіди.

ЗМІ зазначають, що керував роботами особисто глава Василеостровського району Володимир Омельницький разом з усіма своїми заступниками. Користуючись випадком, мешканці Василівського острову встигли висловити чиновникам все, що вони думають про регулярність, темпи та якість прибирання снігу в районі.

Відзначимо, що в 2007 році петербурзький будинок Володимира Путіна взагалі перебував під загрозою обвалення. Таджицькі гастарбайтери під час ремонту пошкодили в одній з квартир радіатор опалення. У результаті кілька днів в будинку спостерігалося протікання води.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «В Петербурзі через талий сніг затопило квартиру Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі