субота, 04 березня 2023 20:52

Спецтема: Війна Росії проти України

В ОП відреагували на скандал із блогеркою Волощук

В ОП відреагували на скандал із блогеркою Волощук
Влада повинна залучати всі інструменти для протидії російському впливу в Україні та світі, заявив радник голови ОП Михайло Подоляк. Фото: ОП

У п'ятницю, 3 березня радник глави Офіса президента Михайло Подоляк зустрічався з блогерами.

Серед них була Ксюша Манекен (Оксана Волощук), яка опісля заявила, що ГУР нагородило її відзнакою "за сприяння військовій розвідці України II ступеня". Для уникнення "буяння конспірологічних теорій" і перекручування інформації Подоляк вирішив прокоментувати цю новину в Telegram.

Власне, він нагадав, що в Україні вже понад 9 років триває гібридна війна – інформаційний її складник є дуже важливим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Звільнена пресофіцерка ДПСУ похизувалася фігурою на відпочинку в Туреччині

"Ми повинні залучати всі інструменти для протидії російському впливу в Україні та світі. Кожен інфлюенсер – це окремий канал інформації для своєї аудиторії, яка вимірюється сотнями, тисячами та мільйонами людей. На мій погляд, спільнота блогерів має бути на одній хвилі – продержавницькій і проукраїнській", – написав він.

Він запевнив, що ні ОП, ні він особисто не давали жодних нагород присутнім на заході блогерам. Тим паче про вручення відзнак від інших відомств (ГУР), взагалі, йтися не може.

"За нагородження військових і волонтерів відповідають різні відомства. Тому поставте на цьому величезну крапку", – констатував Подоляк.

Скандальна українська блогерка Ксюша Манекен (Оксана Волощук) отримала нагороду від Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Вона, разом з іншими блогерами, такими як Саша Бо, Таня Парфільєва і Настя Єлісєєва, побували в Офісі президента.

Ксюшу Манекен нагородили відзнакою "за сприяння військовій розвідці України II ступеня".

Блогерка поспішила розповісти про це в Instagram, але відразу ж отримала шквал критики.

Скандал навколо блогерки набрав таких обертів, що та вже потрапила до бази "Миротворця". Її звинувачують у спробах легалізації окупації Криму російськими загарбниками.

Зараз ви читаєте новину «В ОП відреагували на скандал із блогеркою Волощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі