неділя, 07 березня 2010 13:24

В Одесі обрали головну мадам року

13-ий конкурс "Мадам Одеса", приурочений до свята 8 березня, відбувся в Одесі. Тривав конкурс довше ніж звичайно – 6 годин. За звання "першої мадам" боролися 10 претенденток, половина з яких мають дорослих онуків.

Конкурсантки підкорили зал своїм гумором, красою, спритністю, кулінарними, музичними, хореографічними й іншими талантами. Титул "Мадам Одеса-2010" отримала лікар-терапевт Наталія Пашковська, для якої ця перемога стала подарунком до дня народження. Переможиця отримала найбільшу підтримку залу: серед глядачів було багато вдячних пацієнтів, які спеціально прийшли її підтримати.

-Я брала участь у багатьох змаганнях і багато з них вигравала. Але ніде не було так важко і так цікаво, - сказала втомлена довгою боротьбою 52-річна переможиця.

У конкурсі щороку беруть участь одеситки незалежно від віку, росту, ваги й професії (обов"язкові умови: наявність одеської прописки й статусу "мадам").

При відборі фіналістокбереться до уваги почуття гумору, вміння невимушено триматися на сцені, одеський колорит. Конкурсні завдання дають учасникам можливість виявити свою фантазію, дотепність і таланти, тобто показати, що таке справжня одеситка.

Обов"язковий конкурс кулінарних талантів користується величезною популярністю в журі, члени якого куштують кожну страву.

Конкурс користується популярністю серед одеситів. На цей раз серед гостей був мер Одеси Едуард Гурвіц та представники регіональної влади. А директор Одеського національного академічного театру опери і балету Анатолій Дуда навіть заспівав з однією з конкурсанток.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі обрали головну мадам року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі