вівторок, 11 квітня 2006 20:31

В Одесі відкрили новий причал

Міністр транспорту і зв"язку України Віктор Бондар відкрив 7-й причал Одеського морського торговельного порту.

- Мені дуже приємно сьогодні відкривати в Одеському порту новий майданчик, нові виробничі площі, що дадуть можливість порту одержувати додаткові прибутки, одержувати додаткові вантажі, що підвищує статус України як транзитної держави, - сказав міністр.

Начальник Одеського морського торговельного порту Микола Павлюк розповів, що реконструкція 7-го причалу окупиться впродовж 3-х років. Порт вклав 10 млн грн у переоснащення причалу. Окрім того, за кошти ЗАТ "Синтез-Оіл", на причалі встановили технологічне устаткування на суму близько 5 млн. грн.

Причал N7 нафтової гавані Одеського морського торговельного порту розташований на відкритому рейді й призначений для переробки газу. Довжина причалу - 177 м, глибина біля межі - 9 м. Розрахункова потужність - 300 тис. т вантажів на рік, інтенсивність - 150 т вантажів на годину. Причал розрахований на роботу з газовозами довжиною до 140 м. Новітнє технологічне устаткування гарантує пожежну й екологічну безпеку, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі відкрили новий причал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі