вівторок, 05 липня 2022 19:33

В Одеській області цього року пляжі не відкриють
4

Цього року пляжі оголосили небезпечними для відпочивальників
Фото: "Укрінформ"
Цього року пляжі оголосили небезпечними для відпочивальників
Цього року пляжі оголосили небезпечними для відпочивальників
Цього року пляжі оголосили небезпечними для відпочивальників

В Одеській області морські пляжі цього року не відкриють.

Є небезпека вибуху мін та ворожого ракетного удару по скупченнях людей, сказав у Telegram голова Одеської ОВА Максим Марченко.

"Через недотримання заходів безпеки та ігнорування вимог адміністрації люди гинуть від ворожих мін, які викидає на узбережжя. Головне наше завдання – збереження життя і здоров'я жителів області. Тому з Одеською міською радою прийняли рішення не відкривати пляжів", – зазначив Марченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесі закрили доступ до моря – як саме

Марченко попросив з розумінням поставитися до вимоги.

"Великі скупчення людей у будь-якому місці є потенційно небезпечними. Тому й запроваджені заходи безпеки у торгівельних центрах, комендантська година, інші обмеження. Це також стосується відвідування пляжів та купання в морі", – сказав він.

Додав, що сьогодні опівдні ворог намагався завдати ракетного удару по портовій інфраструктурі. Ракети збили силами ППО.

2 липня на одному із пляжів в Одеській області двоє чоловіків підірвалися на міні. Компанія вирішила відпочити на узбережжі попри заборону.

Кількість людей на пляжах попри заборони збільшується. Нацполіція, патрульні й Муніципальна варта не встигають контролювати таку величезну кількість людей на узбережжі. Перебування там досі небезпечне. Пляжі заміновані.

Зараз ви читаєте новину «В Одеській області цього року пляжі не відкриють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі