субота, 29 грудня 2012 04:45

В новорічну ніч харківська міліція дозволятиме трохи випити і курити в невідведених місцях

В новорічну ніч харківська міліція дозволятиме трохи випити і курити в невідведених місцях
ФОТО: city.kharkov.ua

Міліціонери обіцяють лояльно ставитися до людей напідпитку, які будуть зустрічати Новий рік на майдані Свободи у Харкові.

"Якщо людина випив фужер шампанського і веде себе як має поводитися нормальна людина в новорічну ніч, незважаючи на те, що від нього є певний запах (і це цілком природно), я думаю, абсолютно ніяких наслідків з боку працівників міліції не буде. Якщо ця людина знаходиться в тій стадії сп'яніння, яка викликає загрозу для оточуючих, грубо порушує громадський порядок - природно, буде відповідна реакція", - сказав на прес-конференції у п'ятницю заступник начальника ГУ МВСУ в Харківській області Микола Голуб.

За його словами, міліціонери також будуть лояльні до незначних адміністративних правопорушень, начебто куріння в недозволених місцях.

"Як правило, я націлюю особовий склад, щоб в новорічне свято при дрібних адміністративних правопорушеннях міліціонери обмежувалися профілактичними бесідами. Не хочеться псувати людині свято, якщо вона, наприклад, закурила у недозволеному місці. Але будуть жорстко припиняти спроби, приміром, курити біля піротехнічних установок або допускати інші серйозні порушення ", - сказав Н. Голуб.

Він повідомив також, що у зв'язку з новорічними і різдвяними святами особовий склад буде переведений на посилений варіант несення служби з 30 грудня по 8 січня. Так, у новорічну ніч будуть працювати 2,5 тисячі міліціонерів, з яких 520 осіб будуть забезпечувати порядок під час святкових заходів на площі Свободи.

Зараз ви читаєте новину «В новорічну ніч харківська міліція дозволятиме трохи випити і курити в невідведених місцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі