пʼятниця, 02 лютого 2007 14:26

У Криму сталося три ДТП за участю жінок-водіїв

Першого лютого на кримських дорогах сталися три аварії за участю водіїв-жінок, повідомляє прес-служба управління ДАІ України в Криму.

Близько 11:40 водій "Жигулів", який прямував у бік Феодосії, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем  "Фольксваген Транспортер", яким керувала 21-річна жінка. Від зіткнення 35-річна пасажирка "Фольксвагена" отримала смертельні травми. Ще одна пасажирка авто 41-річна Ірина отримала черепно-мозкову травму і сильний удар грудей.

Через декілька годин, в Красноперекопську місцева мешканка збила 21-річну велосипедистку. Потерпіла отримала забиття м"яких тканин голови.

О 19.00 цього ж дня в Сімферополі жінка-водій тролейбуса на вулиці Козлова збила пішохода, який переходив дорогу. Постраждалий чоловік 72 років отримав легкі травми і забиття голови.

За минулу добу на кримських дорогах сталися чотири аварії, в яких загинуло троє людей, і шестеро отримали травми, повідомляє Новий Регіон.

Зараз ви читаєте новину «У Криму сталося три ДТП за участю жінок-водіїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі