пʼятниця, 07 липня 2006 17:58

У Криму дівчинка отруїлась помідорами та померла

У Кіровському районі Криму 10-річна дівчинка загинула від незрозумілого отруєння. Дівчинку з села Журавлихи доставили в лікарню на "швидкій" в тяжкому стані. Разом з нею приїхали її мама і брат. Про це повідомили в прес-службі ГУ МНС України в АР Крим.

Не дивлячись на всі реанімаційні заходи, дитина через декілька годин померла в лікарні. Мати розповіла, що її дочка їла помідори, які вони возять з Херсону на продаж.

- Таке вже було минулого року. Їй вже бувало погано від них. Можливо, помідори були нітратними, - сказала мати померлої дитини.

Істинну причину смерті медики встановлять лише після розтину.

Цього ж дня в Бахчисараї жінка потрапила до лікарні, поївши грибів, якими їх пригостила сусідка.

- Через деякий час після того, як подружжя поїло грибів, обоє відчули себе погано, - розповіли в МНС Бахчисарая. - Особливо дружині, у якої піднялася температура.

На "швидкій" потерпілу терміново госпіталізували. Зараз жінці трохи краще, і її перевели в терапевтичне відділення. Стан потерпілої оцінюється як середньої тяжкості, пише ForUm.

Зараз ви читаєте новину «У Криму дівчинка отруїлась помідорами та померла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі