субота, 02 травня 2020 22:37

В Київській області запрацювали ринки

В Київській області запрацювали ринки
Запрацювали ринки. Фото: Уніан

У Київській області після дозволу Кабміну станом на 2 квітня з дотриманням протиепідемічних вимог відновили роботу 13 агропродовольчих ринків.

Чотири ринки вже працюють у Васильківському районі та по одному в Києво-Святошинському, Броварському, Білоцерківському, Сквирському та Миронівському районах. Також по одному відкрилися у Гостомелі та Бучі, і два у Білій Церкві, повідомляється на сайті КМДА.

Загалом в області налічується 74 ринки. Очікується, що решта відновлять роботу найближчим часом за умови суворого дотримання всіх встановлених протиепідемічних вимог. Зокрема, це вимірювання температури тіла у продавців і відвідувачів, а також дистанція між ними у кілька метрів, перебування на території ринку у масках та рукавичках.

"Представники Держпродспоживслужби контролюватимуть дотримання продовольчим ринком протиепідемічних вимог. У разі допущення порушень накладатимуться штрафи", - запевнив т.в.о. голови Київської ОДА Василь Володін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали, коли Україна почне вихід з карантину

Жоден із агропродовольчих ринків у Києві не готовий забезпечити виконання вимог для відкриття. Співробітники кажуть, що виконати умови уряду дуже складно. Своєю чергою, у КДМА заявили, що ринки відкриватимуть поступово, у разі якщо будуть виконані вимоги.

Зараз ви читаєте новину «В Київській області запрацювали ринки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі