пʼятниця, 22 травня 2009 10:28

У Києві на вихідні слід оминати великі автодороги

У Києві на вихідні слід оминати великі автодороги

У зв"язку з проведенням поточного і капітального ремонту на автошляхах міста передбачаються певні обмеження руху транспорту.

Як повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації, зокрема, часткове обмеження руху транспорту передбачається на таких об"єктах:

- в ніч на 23 травня і в ніч на 24 травня - Південний міст у напрямку правого берега, Набережне шосе (від Поштової площі до мосту Метро), Повітрофлотський пр. (від вул. Курської до а/п "Жуляни");

- вдень 23-24 травня - пр. 50-річчя Жовтня (від Борщагівського шляхопроводу до вул. Гната Юри).

Крім того, до 1 червня передбачається часткове перекриття проїжджої частини для проведення протиаварійних робіт на Дніпровському спуску у Печерському районі столиці. Термінові роботи на цьому об"єкті проводяться за рішенням комісії з надзвичайних ситуацій при КМДА для локалізації руйнівних процесів.

Також до 5 липня заплановане тимчасове часткове заняття парної сторони проїжджої частини і тротуарів пр. Возз"єднання перед заїздом на міст Патона.

КК "Київавтодор" просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, пов"язаних з ремонтом доріг, і про недоліки в технічному стані покриття вулиць повідомляти диспетчеру корпорації за телефоном 284-74-19 (цілодобово).

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «У Києві на вихідні слід оминати великі автодороги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі