середа, 22 липня 2009 14:08

У Каліфорнії зловили мексиканця з героїном на 7 мільйонів доларів

У Каліфорнії зловили мексиканця з героїном на 7 мільйонів доларів
В штаті Каліфорнія затримали громадянина Мексики з 70 фунтами (приблизно 31 кілограм) героїну. У вуличному продажі вартість наркотиків, які зберігав в секретному відділенні своєї машини Адам Альфонсо Херрера, перевищує 7 мільйонів доларів. Херрера відомий як учасник однієї з вуличних банд, пов"язаної з мексиканськими наркокартелями.

Затримання підозрюваного було проведено в східній частині міста Паоло-Альто (округ Санта-Клара). За даними поліції, 27-річний Херрера - один з молодших членів місцевого вуличного угрупування Sac Street Gang, раніше його заарештовували за побутове насильство, викрадання і надання помилкової інформації поліцейському.

В рамках розслідування, яке проводило Бюро штату Каліфорнія з боротьби з наркотиками, суд видав ордери на обшук автомобіля Херрери і його будинку, розташованого на вулиці Сакраменто-Стріт в Паоло-Алто. У будинку також було знайдено невелику кількість героїну. Херрера заарештований і кинутий до в"язниці сусіднього округу Сан-Матео, проти нього висунуто звинувачення в зберіганні героїну з метою продажу, для звільнення з-під варти призначена сума застави в 5 мільйонів доларів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Каліфорнії зловили мексиканця з героїном на 7 мільйонів доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі