вівторок, 21 вересня 2021 15:54

В Івано-Франківську освітянам пообіцяли за вакцинацію 1 млн грн

В Івано-Франківську освітянам пообіцяли за вакцинацію 1 млн грн
В Івано-Франківську є заклади освіти, де вакцинували 90% освітян. Фото: pixabay.com

Навчальний заклад Івано-Франківської громади, де першими вакцинуються 100% освітян, отримає 1 млн грн.

Гроші підуть на розвиток інфраструктури, заявив у вівторок міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків під час оперативної наради на виконавчому комітеті міськради. Ініціативу підтримав директор міського департаменту освіти і науки Ігор Максимчук.

"Це буде добрим стимулом для освітян. У разі переходу до червоної карантинної зони для роботи у звичному режимі потрібно мати 100 відсотків вакцинованих працівників. У нас вже є заклади освіти, де імунізувалися понад 90 відсотків", - сказав Максимчук.

Минулого тижня в роботі сесії міської ради в Івано-Франківську зробили паузу на 15 хв., щоб вакцинувати депутатів від коронавірусу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невакциновані жителі Івано-Франківська залишаться без матеріальної допомоги

Українські школи також зможуть виграти комп'ютерну техніку в національному конкурсі. Умовою для участі є вакцинація понад 80% колективу. Розіграють три суперпризи: по 10 комп'ютерів, 10 гарнітур, 10 роутерів, 15 мініпризів - по одному роутеру та 10 гарнітур. Є й 50 заохочувальних призів - набори з 15 захисних масок та екосумок.

Зараз ви читаєте новину «В Івано-Франківську освітянам пообіцяли за вакцинацію 1 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі