понеділок, 01 жовтня 2012 23:33

В Італії повар підрізав невдоволеного клієнта

В Італії повар підрізав невдоволеного клієнта

В італійській комуні Тренцано в регіоні Ломбардія кухар ресторану напав на відвідувача, якому не сподобалася піца. Інцидент стався в четвер, 27 вересня, пише Positanonews. Кухар в той день зник з місця події, але на наступний день поліції вдалося вийти на його слід і затримати його.

За наявною інформацією, відвідувач ресторану, який замовив піцу "Маргарита", сказав іншим клієнтам закладу, що подане блюдо йому не до душі. Обговорення піци чув і кухар, що приготував її. Спочатку кулінар заступився за свою страву, грубо відповівши клієнтові. Незабаром, проте, словесна перепалка переросла в різанину - кухар поранив відвідувача в передпліччя і спину.

На місце були викликані поліцейські та швидка допомога. Чоловіка, який розкритикував "Маргариту" забрали в лікарню; його життю ніщо не загрожує, лезо ножа не зачепило важливих органів. Кухар же зник, і його відшукали на наступний день. Співробітникові ресторану висунуто звинувачення в нанесенні тілесних ушкоджень.

У бесіді з кухарем представники поліції з'ясували, що він намагався познайомитися із сестрою потерпілого, але та сприйняла його бажання без ентузіазму. На думку поліцейських, напад на клієнта могло стати наслідком поганого настрою кухаря.

Зараз ви читаєте новину «В Італії повар підрізав невдоволеного клієнта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі