понеділок, 04 березня 2013 19:44

В Італії бізнесмена ув`язнили через те, що шантажував Берлусконі

В Італії бізнесмена ув`язнили через те, що шантажував Берлусконі
Фото: bellaitalia.at.ua

Італійський суд засудив місцевого бізнесмена Вальтера Лавітолу  до двох років і восьми місяців тюремного ув'язнення за спробу шантажувати колишнього прем'єр-міністра країни Сильвіо Берлусконі, повідомляє Gazetta del Sud.

Суд встановив, що Лавітола намагався вимагати у Берлусконі гроші в обмін на мовчання про оплату виклику в резиденції екс-прем'єра дівчат з "ескортних агентств". Для цього, Лавітола збирався схилити до дачі неправдивих показань іншого бізнесмена - Джампаоло Тарантіні, який був залучений у схему постачання вілл Берлусконі привабливими жінками.

Сам Берлусконі в минулому завжди заперечував, що платив за секс із запрошеними в його резиденції гостями, заявляючи, що вони не були повіями.

Лавітола володіє репутацією одного з найспритніших і проникливих людей Італії, що  допомагає впливовим співгромадянам брати участь в різних сумнівних справах і угодах.

Його ім'я неодноразово з'являлася у зв'язку з корупційними скандалами, в яких були замішані провідні політики та бізнесмени країни, а також корумповані іноземні державні діячі.

Зараз ви читаєте новину «В Італії бізнесмена ув`язнили через те, що шантажував Берлусконі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі