середа, 30 травня 2007 08:39

В Індонезії до страти засудили семеро іноземців за виробництво екстазі

У вівторок Верховний суд Індонезії засудив до страти сімох іноземців, визнавши їх винними в створенні підпільної фабрики з виробництва екстазі, повідомляє AFP.

Серед засуджених на смерть француз, голландець і п"ять китайців. Адвокати просили суд зменшити терміни покарань до довічних для європейців і 20-річних для китайців, проте суд відмовився задовольнити відповідні прохання захисту.

За словами прес-секретаря суду, вибір міри покарання обумовлений тяжкістю скоєного іноземцями, а також небезпекою, яку представляє для внутрішньої безпеки Індонезії міжнародна організована злочинність.

Фабрика екстазі, до роботи якої мали відношення засуджені, була одним з найбільших нарковиробництв, що коли-небудь виявлялися в Південно-східній Азії.

Раніше до страти засудили двох власників цієї нарколабораторії, яку ліквідовувала індонезійська поліція у 2006 році, передає Лента.ру.

Зараз ви читаєте новину «В Індонезії до страти засудили семеро іноземців за виробництво екстазі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі