четвер, 18 березня 2010 09:11

В Дубаї коханців посадили на три місяці за сексуальні СМС

В Дубаї коханців посадили на три місяці за сексуальні СМС

Чоловік і жінка індійського походження потрапили у в"язницю в Дубаї, де проведуть три місяці за надто відверте листування сексуального характеру за допомогою СМС-повідомлень.

Суддя ухвалив, що пара планувала "вчинити гріх", тобто вступити в близькість, не будучи в офіційному шлюбі, що за законами Об"єднаних Арабських Еміратів суворо заборонено.

Імена порушників не називаються. Відомо, що їм 47 і 42 роки і що обидва є членами екіпажу на одній з авіаліній ОАЕ.

Спочатку суд виніс закоханій парочці більш суворий вирок - півроку в"язниці з подальшою депортацією до Індії. Однак після розгляду апеляції термін ув"язнення був скорочений до трьох місяців з правом залишитися в Еміратах після його відбування.

Суд визнав, що в ході слухань так і не вдалося встановити, чи встигли підсудні вступити в зв"язок чи ні. Якби їх тілесна близькість була доведена, то вирок був би вкрай суворим, кажуть дубайські юристи.

Нещодавно пара британців була засуджена до одного місяця в"язниці за те, що дозволила собі поцілуватися в ресторані. Два дні тому стало відомо, що вони мають намір подати апеляцію. У 2008 році двоє інших британців відправилися на лаву підсудних за кричуще порушення засад Об"єднаних Арабських Еміратів. У звинуваченні мовилося, що вони займалися сексом на пляжі. Їх засудили на три місяці ув"язнення.

На щастя, після втручання іноземних дипломатів обидва вироки були переведені в категорію умовних.

ВВС

Зараз ви читаєте новину «В Дубаї коханців посадили на три місяці за сексуальні СМС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі