четвер, 04 червня 2015 00:42

У Дніпропетровськ привезли поранених під Мар'їнкою військових

У Дніпропетровськ привезли поранених під Мар'їнкою військових
dn.depo.ua

До лікарень Дніпропетровська із зони АТО у середу транспортували 31 бійця, з них 20 поранених в результаті бойових дій у Мар'їнському районі на Донеччині. Про це у середу пізно ввечері повідомила радник голови Дніпропетровської ОДА, волонтерка Тетяна Губа.

За її даними, 11 бійців були доправлені спецавтобусом з 66-го Львівського військового мобільного шпиталю, який знаходиться у Донецькій області. Гелікоптерами до Дніпропетровська евакуювали ще 20 бійців, які дістали поранення під час бойових дій під Мар'їнкою: 5 – до обласної лікарні імені Мечникова, один – до 16-ї лікарні, решта – до військового шпиталю.

За даними з Дніпропетровської облдержадміністрації, медичні заклади Дніпропетровська забезпечені всім необхідним для лікування поранених бійців. Лікарні працюють цілодобово.

"4 червня в облдержадміністрації відбудеться нарада з головними лікарями дніпропетровських медзакладів, що приймають поранених. Кожен лікар має доповісти про проблемні питання, якщо такі є", – сказала Тетяна Губа.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровськ привезли поранених під Мар'їнкою військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі