четвер, 20 серпня 2020 13:23

У лікарні розповіли, як борються за життя Навального

У лікарні розповіли, як борються за життя Навального
Лікар відмовився називати діагноз Навального. Фото: ЕРА

У лікарні розповіли про стан здоров'я Олексія Навального.

"Стан пацієнта стабільний, триває інтенсивна терапія. Ми просунулися в діагностиці захворювання. Отримано кілька десятків досліджень параметрів стану крові, роботи головного мозку, інших органів і систем. Триває лікування, у нас є спеціалізований центр для лікування таких пацієнтів. Лікарі роблять не те щоб все можливе, лікарі реально займаються порятунком його життя", - каже заступник головного лікаря лікарні швидкої медичної допомоги №1 Омська Анатолій Калініченко, пише Meduza.

Діагноз або результати аналізів Навального врач повідомляти відмовився.

Олексія Навального терміново госпіталізували після того, як йому стало погано на борту літака, що прямував з Томська в Москву. Лайнер зробив екстрену посадку в Омську. Як розповіла прессекретар політика Кіра Ярмиш, перед вильотом в аеропорту Навальний випив чай у кав'ярні. Незабаром після вильоту політик знепритомнів. Тепер перебуває в реанімації у стані штучної коми, підключений до апарата ШВЛ. Стан оцінюють як важкий.

Зараз ви читаєте новину «У лікарні розповіли, як борються за життя Навального». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі