субота, 09 вересня 2006 18:41

У Бахчисараї відкриють новий ринок

12 вересня в Бахчисараї (Крим) буде зданий в експлуатацію новий ринок. Про це заявив голова Верховної Ради Криму Анатолій Гриценко.

Керівник кримського парламенту ознайомився з ходом будівництва нового міського ринку, зустрівся з торговими працівниками і підприємцями, обговорив з ними ситуацію, що склалася.

Він також провів зустріч з людьми, які займаються торгівлею на старому міському ринку. Були обговорені питання їх переходу на нові торгові місця.

– Гриценко дав доручення голові держадміністрації району Бахчисараю Ільмі Умерову узяти під особистий контроль питання відкриття нового ринку і закриття старого, - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що кримські татари тривалий час вимагають прибрати ринок з території стародавнього мусульманського кладовища в Бахчисараї, де також знаходиться мавзолей кримських ханів.

У серпні між торговцями центрального ринку міста та місцевими жителями виникло жорстке протистояння, в результаті якого 2 людино було госпіталізовано, а ще 10 звернулися в медустанови за допомогою. Конфлікт був врегульований підписанням загального протоколу, повідомляють Подробности.ua.

Зараз ви читаєте новину «У Бахчисараї відкриють новий ринок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі