середа, 28 травня 2008 16:51

В Ялті в червні 2008 р. на аукціон будуть виставлені 4 земляні ділянки

В Ялті в червні 2008 р. планується проведення земельного аукціону, на якому міська влада має намір продати право оренди на 25 років чотирьох земельних ділянок площею від 0,06 до 0,25 га в центральних районах Ялти. Про це повідомила прес-служба виконавчого комітету міської ради Ялти. З чотирьох ділянок три вже виставлялися на торги, четверта ділянка пропонується на аукціоні вперше. Стартова ціна ділянок коливається від 213 тис. грн до 908 тис. грн.

Перший аукціон з продажу права оренди земельних ділянок мав відбутися 7 грудня 2007 р., проте він не був проведений через відсутність зареєстрованих учасників земельних торгів. Рішенням міськради Ялти на перші три ділянки, які були виставлені на перший аукціон, на 30% зижена стартова ціна продажу права оренди. Угода оренди на ділянку та її освоєння в майбутньому, за наявності зареєстрованого нерухомого майна на земельній ділянці, дає першочергове право на приватизацію даної ділянки шляхом прямого викупу, повідомляє РБК-Україна.

Зараз ви читаєте новину «В Ялті в червні 2008 р. на аукціон будуть виставлені 4 земляні ділянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі