понеділок, 11 травня 2020 20:40

Усіх поліцейських та гвардійців протестують на коронавірус

Усіх поліцейських та гвардійців протестують на коронавірус
МВС проведе масове тестування. Фото: УНІАН

У закладах охорони здоров'я системи МВС проведуть тестування на наявність коронавірусу усіх співробітників Національної поліції та Нацгвардії.

"У нас є своя система охорони здоров'я, ми маємо закуплені тести на Covid-19 та спеціальне обладнання. У нас достатньо можливостей, щоб протестувати всіх поліцейських та гвардійців у закладах охорони здоров'я системи МВС", - заявив заступник глави відомства Антон Геращенко, повідомила пресслужба МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада Львівської області відмовилась пом'якшувати карантин з 11 травня

"Карантин був правильним рішенням, ми втримали ситуацію під контролем. Це дало нам час, щоб Україна підготувалася. Наразі ми повністю забезпечені тестами і усіма засобами індивідуального захисту. Також ми частково забезпечені та зробили все, щоб незабаром бути повністю забезпеченими апаратами ШВЛ. Наші лікарі мають певну підготовку і вже не так бояться лікування хворих на коронавірус. Зараз ми поступово виходимо з карантину", - сказав Геращенко.

В Україні відсьогодні, 11 травня, відкриють перукарні та салони краси. Проте, можливість зараження в них Covid-19 залишається все ще високою.

Зараз ви читаєте новину «Усіх поліцейських та гвардійців протестують на коронавірус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі