пʼятниця, 20 липня 2007 18:38

Ющенко скасував шість указів про землю

Президент України Віктор Ющенко відмінив шість указів у сфері земельних відносин.

Це визначено указом президента від 20 липня, повідомляє прес-служба глави держави.

Таким, що втратив дію визнаний указ президента від 10 листопада 1994 року "Про невідкладні заходи щодо прискорення земельної реформи у сфері сільськогосподарського виробництва", окрім статті 3.

Крім того, скасовані укази: від 12 липня 1995 року "Про приватизацію і оренду земельних ділянок несільскогосподарського призначення для здійснення підприємницької діяльності"; від 21 квітня 1998 року "Про захист прав власників земельних часток (паїв)"; від 19 січня 1999 року "Про продаж земельних ділянок несільскогосподарського призначення"; від 28 червня 1999 року "Про додаткові заходи щодо задоволення потреб громадян в земельних ділянках"; від 4 лютого 2000 року "Про заходи щодо розвитку і регулювання ринку земель населених пунктів, інших земель несільскогосподарського призначення"; від 12 квітня 2000 року "О забезпеченні економічних інтересів і соціального захисту працівників соціальної сфери сіла і рішенні окремих питань, які виникли в процесі проведення земельної реформи".

Також втратила дію стаття 5 указу президента від 9 березня 2000 року "Про внесення змін до деяких указів президента України", повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко скасував шість указів про землю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі