середа, 04 липня 2007 16:33

Ющенко і Путін підпишуть план спільних дій у серпні

Зустріч президентів Віктора Ющенка і Володимира Путіна відбудеться в період з 15 по 20 серпня в Сочі або в іншому російському курорті. Про це сьогодні заявив сам президент Ющенко під час зустрічі з російськими журналістами у Києві.

"Достатньо точно ця дата призначена між 15 і 20 серпня. 15 серпня Володимир Володимирович йде у відпустку, він буде у Сочі. Ми плануємо або в Сочі її провести, або в іншому курортному місці, але дата обговорена вже точно", - сказав Віктор Ющенко.

Він виразив упевненість, що на зустрічі з Путіним вдасться підписати план дій Україна-Росія на 2007/08 роки, який до цього не був підписаний під час саміту розділів країн СНД в Петербурзі.

"Що стосується порядку дня, ми погодилися, що до зустрічі пройдуть всі засідання комітетів і підкомісій, які повинні обговорити питання, що відносяться до 24 пунктів Плану дій. Його ми підпишемо. До речі, він вже парафований міністрами закордонних справ і секретарями рад безпеки. Перелік питань визначений, змістовна частина питань викладена в задовільній для сторін редакції. Певна частина пунктів оцінюватиметься як актуальніші і як питання, що вимагають перенесення термінів реалізації. Після підписання цей документ буде наданий громадськості і журналістам", - пообіцяв Ющенко, передає "Новий Регіон".
Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Путін підпишуть план спільних дій у серпні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі