понеділок, 05 березня 2018 11:38

Укрзалізниця запроваджує онлайн-продаж квитків у Польщу

Укрзалізниця запроваджує онлайн-продаж квитків у Польщу
На потяги Одеса-Перемишль та Ковель-Хелм з 5 березня продаватимуться квитки в онлайні / фото: kordon.in.ua

Укрзалізниця впроваджує фукцію продаж квитків в режимі онлайн на потяги, що їдуть до Польщі.

З 5 березня такі проїзні документи можна буде придбати на поїзди № 36/35 Одеса-Перемишль і № 753/754 Ковель-Хелм, повідомила в компанії.

"Впроваджуємо онлайн-продаж квитків на міжнародні поїзди Одеса-Перемишль і Ковель-Хелм. Як свідчить статистика, через інтернет пасажири купують понад 40% квитків. На жаль, через технічні й бюрократичні моменти ця опція впроваджується не так швидко, як нам хотілося б, але ми маємо чітку мету: онлайн-продаж квитків на всі міжнародні поїзди, і продовжуємо роботу в цьому напрямку", - каже в.о. голови держкомпанії Євген Кравцов.

У минулому році послугу придбання квитків через інтернет була ведена на міжнародні потяги № 705/706, 715/716 Київ-Перемишль і 751/752 Здолбунів-Хелм. Для придбання квитків онлайн пасажири можуть скористатися офіційним сервісом Укрзалізниці booking.uz.gov.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До березневих свят запустили 16 додаткових поїздів

Придбані через інтернет квитки не потрібно обмінювати в касі, досить пред'явити їх під час посадки на своєму смартфоні або роздрукувавши заздалегідь, одразу йти до поїзда. До того ж квиток, оформлений онлайн, практично неможливо втратити - його можна друкувати необмежену кількість разів з листа, що приходить на електронну пошту пасажира.

Акціонерна держкомпанія Укрзалізниця планує запровадити послугу повноцінного харчування в потягах до кінця місяця. Раніше в Укрзалізниці заявляли, що сервіс повноцінного харчування в пасажирських поїздах, що курсують у нічний час, буде запущено з кінця 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Укрзалізниця запроваджує онлайн-продаж квитків у Польщу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі